Viktigt

Bo rätt – bostadsrätt, ja så heter pärmen som ska finnas i varje bostadsrätt, saknar ni den så hör av till styrelsen. Ni som står i begrepp att köpa en bostadsrätt ska alltid fråga säljaren om pärmen för i den ska det finnas viktig information om bostadsrätten, har det gjorts några förändringar som jag som köpare tar över ansvaret för? Hur ska man kunna veta det om det inte finns dokumenterat? Så än en gång, glöm inte bort att fråga.

Fibernätet Brf Balder

  • 1 st Fiberkonverter. Den är uppsatt som första uttag i varje lägenhet. Fiber-konvertern tillhör bostadsrättsföreningen och ska vid flyttning sitta kvar på väggen i lägenheten. Ingångsdosan för fiberkabel (kvadratisk dosa bredvid fiberkonvertern) får ej demonteras vid målning eller tapetsering.
  • 2 st Digitalboxar för Digital-TV. Ägs av bostadsrättsföreningen och ska vid flyttning antingen lämnas till vicevärden eller överlämnas till ny bostads-rättsinnehavare.
  • 1 st Thomson GateWay, ägs av Telia men tillhör Brf Balders FiberLan och ska vid flyttning lämnas till vicevärden eller överlämnas till ny bostadsrättsinnehavare.

Fasader

Åverkan på föreningens fastighet (hål i fasad för parabol, lampor o.s.v.) måste godkännas av styrelsen. Som regel godkänns inte håltagning i tegelstenarna.